Drvo (masiv)

Kvalitetno, puno drvo oplemenjuje svaki uredski namještaj i privatni interijer te im daje dozu prirodnog šarma. Pri obradi se poštuju strogi ekološki zahtjevi što znači da ovaj namještaj u uredu ili domu regulira mikroklimu, ima antialergijska svojstva  te se može reciklirati.

Masivni namještaj je namještaj izrađen od punog drveta što ga čini iznimnim proizvodom najvišeg ranga kvalitete. Ukoliko se pravilno održava, vijek korištenja punog drva je praktički neograničen.

Danas se masiv – drvo u interijerima koristi najviše za izradu elemenata interijera kao što su stube, rukonasloni, sjenila, pregrade, parket. U izradi kućnog namještaja, kao i uredskog namještaja on se koristi u detaljima koji su ili zaštitni ili estetski u kombinaciji s prirodnim furnirom. U vanjskim prostorima (terasama, lođama, dvorištima) gotovo isključivo se koristi namještaj izrađen od masiva obrađen premazima ili lakovima.

Svaki namještaj od masiva kao i oplemenjen furnirom je poseban te ne postoje dva potpuno jednaka komada namještaja zbog naglašene prirodnosti (godovi, kvržice i kvrge, niti,…). Drveni godovi koji su nastajali stoljećima daju poseban osjećaj ugode I ponekad se čini kao da vrijeme sporije prolazi u takvom ambijentu. Masivni uredski namještaj i kućni namještaj je generacijama odraz stila, odlično se uklapa u sve stilove uređenja te u svaki interijer unosi ljepotu I toplinu prirode.

Prednosti maivnog namještaja

Visoka dugotrajnost
i otpornost

U potpunosti prirodan
i ekološki materijal

Jedinstven izgled

Estetika –
djeluje toplo i smirujuće

Francusko veleposlanstvo
DVA+ Judita Ljutić dia